Paul Scholes, fostul mijlocaș al Manchester United, s-a retras OFICIAL din fotbal

Embed:

Fostul mijlocaş al lui Manchester United, Paul Scholes, s-a retras din activitate după meciul amical disputat pe stadionul Old Trafford cu formaţia americană New York Cosmos. "Diavolii roşii" au învins cu 6-0, iar Scholes a marcat un gol fabulos. La festivitatea de retragere a lui Scholes din activitatea sportivă a participat şi legendarul Pele.

Mijlocaşul englez Paul Scholes şi-a serbat retragerea cu un gol de excepţie, şut de la 20 de metri, reuşită care a deschis scorul cu New York Cosmos. Ceilalţi marcatori au fost Rooney, Anderson, Wellbeck şi Diouf, de două ori. Astfel, "Diavolii" s-au impus cu 6-0, o victorie pe măsura carierei fabuloase a lui Scholes. 

Paul Scholes a debutat la prima echipă a lui United în anul 1994 şi a jucat pentru "diavoli" timp de 17 ani, reuşind să câştige 10 titluri de campioni şi de două ori Liga Campionilor.

La festivitatea de retragere a lui Scholes a participat şi legendarul Pele. Brazilianul este preşedintele de onoare al clubului american, înfiinţat în 2010. El a spus că intenţionează să ducă mai departe tradiţia echipei New York Cosmos, la care a jucat marele Pele şi care s-a desfiinţat în 1985.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu