Paul Pogba "a comis-o" din nou. Fotbalistul a fost filmat cum se pregătește acasă în tricoul fostului său club, Juventus Torino

Embed:

Paul Pogba, fotbalistul lui Manchester United, riscă să intre în dezgrația suporterilor clubului său, Manchester United! Francezul este în plin proces de recuperare după accidentarea suferită la sfârșitul anului trecut, se antrenează individual, însă... există o problemă.

Mijlocașul în vârstă de 27 ani a fost filmat cum se pregătește acasă în tricoul fostului său club, Juventus Torino. În vara anului 2016 Pogba a fost transferat de la italieni la "diavolii roșii" în schimbul sumei de 105 milioane de euro.

Chiar dacă a jucat doar opt meciuri pentru echipa sa în actualul sezon, campionul mondial din 2018 cu naționala Franței este curtat de cluburi mari.

Real Madrid și același Juventus Torino sunt interesate de serviciile mijlocașului de mai multă vreme, iar antrenorul "galacticilor", Zinedine Zidane, în vara anului 2019, chiar i-a cerut răspicat președintelui Florentino Perez să-l aducă la clubul regal, însă prețul cerut atunci - 196 de milioane de euro - a fost considerat inacceptabil de către madrileni.

Potrivit presei engleze, Manchester United este gata să-l cedeze oricui pentru 109 milioane de euro.

Explicația este că, în iunie 2021, contractul francezului expiră, astfel că "diavolii roșii" nu doresc în ruptul capului să-l piardă fără să ia vreun ban pe campionul mondial.

loading...

Lasă un comentariu