Patru zodii de cupluri se vor despărți în această toamnă. Pentru ce nativi luna septembrie va fi una singuratică

Toamna bate la ușă cu neînțelegeri, certuri și despărțiri pentru patru cupluri de zodii. Dacă unii nativi se vor despărți pentru că simt nevoia de o schimbare, alții vor fi părăsiți de partener din cauza tensiunilor acumulate, scrie Unica.

Iată ce zodii își spun adio în această toamnă:

Berbec-Leu: Nativii zodiei Berbrc sunt încăpățânați, rebeli, dar și conflictuali. Se supără foarte ușor, dar le trece la fel de repede. Numai că atunci când intră în contact cu orgoliosul Leu, starea lor de nervozitate devine o constantă. Fiind două zodii extrem de încăpățânate, relația dintre Berbec și Leu este una tensionată și va duce, inevitabil, la despărțire în următoarea perioadă.

Rac-Fecioară: Entuziasmul de la începutul relației începe să dispară, iar legătura dintre aceste zodii devine tot mai anostă, dar și mai tensionată. Racii sunt persoane sociabile, cărora le place să se înconjoare de oameni. Pe de altă parte, Fecioarele sunt firi conservatoare și nu le place să fie în centrul atenției. Din cauza acestei diferențe, cele două zodii își vor spune adio în această toamnă.

Balanță-Capricorn: Discuțiile aprinse pe care le-a avut în ultima vreme cuplul Balanță-Capricorn vor conduce într-un final la despărțire. Ambele zodii au caractere puternice, motiv pentru care vor să își susțină părerea cum știu mai bine. Deși incompatibilitatea dintre ei nu a fost atât de evidentă la începutul relației, acum semnele nepotrivirii de caracter sunt din ce în ce mai clare. Pasul despărțirii va fi făcut de ambii în lunile care urmează.

Vărsător-Pești: Firea rebelă și setea de libertate a Vărsătorului se află în contrast cu nevoia de liniște și confort pe care o are nativul din zodia Pești. Vărsătorul vede în relația cu un Pește o limitare a libertății, motiv pentru care decide că este mai bine să continue acest drum singur, potrivit antena3.ro.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu