Patru tornade au lovit statul Oklahoma. Peste 70 de persoane au fost rănite

Embed:

Furia naturii a lovit din nou statul Oklahoma, rămas în ruine în urmă cu mai puţin de două săptămâni. Noaptea trecută, alte cel puţin patru tornade au făcut prăpăd în regiune şi au luat viaţa a cinci persoane. Alţi zeci de mii de oameni au fugit din calea stihiei în adăposturi.  

Haos din nou în Oklahoma, unde o nouă serie de tornade a răvăşit zona. Sute de oameni au devenit prizonieri în propriile automobile, iar zeci de camioane s-au răsturnat pe autostradă. Potrivit autorităţilor americane, o mamă şi copilul său au decedat, după ce maşina în care se aflau a fost luată pe sus de stihie.

Alte peste 70 de persoane au fost rănite, iar cinci sunt în stare critică la spital. Încă nu se ştie numărul total al victimelor şi nici care sunt pagubele materiale. Totodată, aproape 70.000 de persoane din oraşul Oklahoma City au rămas fără energie electrică, iar ploile abundente au provocat inundaţii grave.

Meteorologii americani au avertizat că furtuni puternice se îndreaptă spre alte şase state din ţară. Pe 20 mai, 24 de oameni au murit, inclusiv şapte copii, după ce o tornadă a măturat aceeaşi regiune.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu