Patru tineri din Capitală, cercetați penal pentru că au furat un automobil

Embed:

Ieri dimineața, polițiștii au fost alertați de către un bărbat în vârstă de 48 ani, care a comunicat că i-a fost furat automobilul de model “Toyota Carina Sedan” în valoare de 10.000 lei, care era parcat în curtea blocului de pe str. Butucului.

Imediat la fața locului s-a deplasat grupa operativă a inspectoratului Botanica pentru stabilirea circumstanțelor.

Astfel în urma măsurilor întreprinse de polițiști, automobilul a fost depistat pe bd. Dacia, abandonat. Ulterior ofițerii de investigație au reținut patru tineri, printre care și un minor, cu vârstele cuprinse între 17 ani și 24 ani, locuitori a Capitalei.

Aceștia au fost escortați la inspectorat pentru audieri și stabilirea circumstanțelor. În cadrul acțiunilor procesual penale indivizii și-au recunoscut vinovăția, comunicând că au pătruns în automobil prin forțarea lacătului și l-au furat cu scopul de a se plimba prin Capitală. Indivizii anterior s-au dovedit a fi judecați pentru comiterea mai multor infracțiuni pe teritoriul capitalei.

La moment aceștia sunt cercetați penal în stare de libertate şi riscă amendă de până la la 67 500 lei sau închisoare de la 1 la 3 ani.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu