Patru tineri care au VIOLAT două fete într-un apartament din Capitală, arestaţi pentru 30 de zile. O victimă, ARUNCATĂ de la etajul 7 al blocului

Embed:

Patru tineri au primit mandate de arestare pentru 30 de zile fiind acuzaţi că acum câteva zile ar fi violat două fete într-un apartament din centrul Chişinăului. Alţi doi suspecţi sunt daţi în urmărire (mai sus vedeţi poze cu suspecţii căutaţi de oamenii legii).

Oamenii legii susţin că una dintre victime, o adolescentă de 16 ani, ar fi fost aruncată de la etajul şapte al blocului. Minora se află în comă la spital.

Potrivit vecinilor, cele două tinere închiriau împreună apartamentul în care a avut loc incidentul: "Mi-a fost suspect când am văzut aşa dezbârnat, zic ce putea să cadă de sus, nu ştiam, jos era şi plasa de la climatizor. Nu cunosc cine sunt aceste fete. Mi se pare că acolo închiria cineva".

După ce poliţiştii şi procurorii au ridicat probe din apartament, o femeie a fost trimisă de proprietară pentru a face curăţenie.

"Mi-am pus mănuşi şi am început să fac ordine, era dezordine mare. Peste tot erau amprente", a explicat femeia.

Pe lângă cei 4 tineri arestaţi, poliţia îi caută pe alţi 2 suspecţi.

"La moment există riscul eschivării dar şi riscul distrugerii probelor. Luând în consideraţie că doi participanţi se eschivează de organele de urmărire penală. Aceştia pot influenţa distrugerea probelor sau influenţa martorii", a declarat Nicolae Busuioc, procuror.

Tinerii suspectaţi de dublu viol şi tentativă de omor au vârste între 20 şi 26 de ani. Indivizii, care se declară nevinovaţi, riscă până la 20 de ani de închisoare.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu