Patru răniţi în accidentul de la Dănceni se află în continuare în STARE CRITICĂ. Ce povestesc martorii

Embed:

În urma accidentului de astăzi de la Dănceni, doisprezece răniţi au fost transportaţi la Spitalul de Urgenţă din Capitală. Cei mai mulţi dintre ei, printre care şi un copil, au suferit fracturi şi comoţii cranio-cerebrale. Starea a patru victime, care în aceste momente se află în sălile de operaţie ale spitalului, este în continuare critică.

"La faţa locului erau trei cadavre şi un pacient grav rănit a decedat în maşina de urgenţă. Cu unităţile de transport, cu ambulanţele au fost transportaţi 11 în instituţia noastră. Majoritatea sunt cu traumatisme cu politraumatisme, din aceşti 11, un copil a fost stabilizat şi transportat la spitalul de copii numărul 3 Ignatenco", a declarat şeful Spitalului de Urgenţă, Gheorghe Ciobanu.

Martorii accidentului povestesc îngroziţi despre cele întâmplate:

"Este o fanfară care cântă la îmormântări şi ei au cântat la o înmormântare la Ialoveni. S-au grăbit să plece înapoi spre Ivanovca, Cimişlia."

"Noi venim de la îmormântare şi ne-am oprit. Am văzut că este rutiera cu fanfariştii primii. Ea era cu fii ei, cântau la fanfară."

"Ştiu că acolo era fanfara. Ei au fost la un mort acolo şi se întorceau spre casă din raionul Cimişlia. Eu sunt de acolo şi căutăm prietenii, să vedem cu ce putem să-i ajutăm."

La locul accidentului au ajuns opt ambulanţe, care au transportat victimele la Spitalul de Urgenţă din Capitală.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu