Patru persoane din Bălţi, care au încercat să-şi scape amicul de închisoare, ar putea ajunge după gratii

Embed:

Patru persoane din municipiul Bălți au fost reținute de ofițerii SPIA și procurorii Oficiului "Nord" al Procuraturii Anticorupție, fiind cercetate penal pentru trafic de influență.

Potrivit informațiilor, unul dintre cei patru suspecți fiind cercetat penal pentru că ar fi lovit în luna octombrie un angajat al Inspectoratului de poliție Bălți, provocându-i leziuni corporale, ar fi încercat împreună cu ceilalți trei suspecți, să influențeze factorii de decizie din cadrul organelor de drept din municipiul Bălți, cu scopul de a se eschiva de la răspundere.

În cazul dat este implicat și un avocat, care la momentul săvârșirii infracțiunii exercita funcția de președinte al Judecătoriei Fălești, acesta încercând să influențeze responsabilii din cadrul Procuraturii mun. Bălți, pentru ca ultimii să îl scoată de sub urmărire penală pe suspect.

Cei patru suspecți sunt reținuți pe un termen de 72 ore, fiind plasați în izolatorul pentru detenție preventivă, iar avocatul este cercetat penal în stare de libertate, acesta având statut de bănuit.

Urmărirea penală este exercitată de către Procuratura Anticorupție.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu