Patru persoane au fost reţinute în dosarul viceministrului Economiei

Embed:

(UPDATE 13:12) Încă două persoane au fost reţinute, cu puţin timp în urmă, de procurori şi ofiţerii CNA în urma percheziţiilor de astăzi. Este vorba despre unul dintre şoferii viceministrului Economiei, tot el şi angajatul agentului economic, gestionat din umbră de deminitar, dar şi directorul companiei care a dat în locaţiune FEE - Nord imobilul cumpărat de la Moldtelecom.

Vă reamintesc că, în această dimineaţă, au fost reţinuţi consilierul viceministrului Economiei şi directorul FEE - Nord. Aceştia se vor afla în custodia CNA pentru 72 de ore. În prezent, cele patru persoane sunt audiate de procurori pentru complicitate la comiterea abuzului de putere, fapt care a prejudiciat statul în proporţii deosebit de mari.

Astăzi, ofiţerii CNA şi procurorii anticorupţie au efectuat mai multe acţiuni de urmărire penală în dosarul viceministrului Economiei. Percheziţii au avut loc la domiciliile celor 4 persoane, în automobilele lor, da şi în unele birouri ale Ministerului Economiei, în sediul Guvernului.

(UPDATE 11:48) Doua persoane au fost retinute in dosarul in care este vizat viceministrul Economiei. Este vorba despre unul dintre consilierii demnitarului si directorul Intreprinderii Furnizarea Energiei Electrice Nord. Actiunile procurorilor si ale ofiterilor CNA continua.

"Este vorba despre dosarul in care este vizat viceministrul Economiei. La aceasta ora au loc perchezitii în mai multe locuri, inclusiv în clădirea Guvernului, in unele birouri ale Ministerului Economiei. Vom reveni cu detalii dupa finalizarea actiunilor de urmarire penala", a confirmat Angela Starinchi.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu