Patru meciuri cât patru finale în sferturile Ligii Campionilor

Embed:

Conform tragerii la sorţi efectuate de Luis Figo la Nyon, în Elveţia, în primul meci se vor întâlni două echipe din Spania, FC Barcelona şi Atletico Madrid. Rivale la titlu în acest sezon de Primera Division, cele două formaţii nu s-au mai întâlnit niciodată până acum într-o competiţie europeană.

O altă echipă din Spania, Real Madrid se va duela şi în această ediţie a Ligii cu Borussia Dortmund. Cele două formaţii s-au întâlnit anul trecut în semifinale, iar nemţii s-au calificat în finală cu scorul general de 4-3.

Deţinătoarea trofeului, Bayern Munchen, se va duela cu Manchester United într-o reeditare a finalei istorice din 1999, când germanii au condus încă din minutul şase, însă United a înscris două goluri în prelungiri şi a cucerit trofeul.

În ultimul sfert de finală, se vor întâlni două dintre cele mai bogate echipe din Europa, Chelsea Londra şi Paris Saint Germain.

Manşa tur a sferturilor va avea loc pe 1 şi 2 aprilie, iar returul este programat o săptămână mai târziu, pe 8 şi 9 aprilie. Finala Ligii Campionilor din acest an se va disputa pe data de 24 mai, pe Estadio do Sport din Lisabona. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu