Patru greşeli pe care să NU le faci la beţie

Oamenii se comportă adeseori ciudat după ce consumă alcool. Fie că vorbim despre prea multe shoturi de tequilla, care se termină cu un dans pe bar, în sutien, fie că ne referim la tatuaje ruşinoase dobândite la beţie, toate au farmecul lor. Iată câteva greşeli pe care să nu le faci la beţie, potrivit Unica.ro.

Nu dansa pe mese

Orice ai face şi, mai ales, oricât ai bea, indiferent cât de tare ai amesteca băuturile, nu dansa pe mese. Nu îţi da bluza jos sub nicio formă şi nu te apuca să dansezi languros, frecându-te de barman. Chiar dacă tu ai impresia că eşti sexy nevoie mare şi că vei atrage toate privirile, în cel mai bun caz, vei avea parte de interdicţie în clubul respectiv, doi bodyguarzi fără simţul umorului şi un taximetrist cam libidinos.

Nu te îmbăta la petrecerea firmei

Chiar dacă tocmai ai primit o primă grasă, chiar dacă e ultimul party cu ei înainte de demisie, chiar dacă mâine vine Apocalipsa, nu te îmbăta niciodată la petrecerea firmei. Nu numai că vei regreta nespus pozele de pe Facebook de a doua zi, dar s-ar putea să-l găseşti pe contabil sau tipul de la IT la tine în pat dimineaţa şi asta deja e grav... mai ales dacă nu ştii cum îl cheamă. Poţi să fii party animal cu prietenii tăi, dar la petrecerea firmei ar fi bine să te rezumi la un suc sau maxim o bere, în funcţie de ocazie.

Nu îţi face un tatuaj

Indiferent dacă de la vară pleci din ţară la căpşuni sau dacă în două săptămâni te măriţi şi treci la cratiţă, te apuci să înveţi pentru examene sau te muţi din localitate, nu îţi face un tatuaj la beţie. Nu numai că vei alege cel mai insalubru salon de tatuaje din întreaga ţară, dar nici alegerea modelului nu va fi tocmai pe placul tău când te trezeşti. În plus, când ai ceva alcool la bord, ai tendinţa să te mişti mult şi haotic şi rezultatul final nu are cum să fie impecabil dacă te-ai fâţâit pe scaunul de "tortură" după încă un shot.

Nu lua acasă un necunoscut

Oricât de inteligent, înţelegător, sensibil, puternic, misterios, dar sincer şi mai ales impecabil de frumos ţi se pare tipul de la bar printre aburii alcoolului, poţi să fii sigură că mâine dimineaţă nu îl vei mai vedea la fel de grozav. Nu zice nimeni să nu ieşi în weekend la agăţat, dar dacă ai depăşit măsura ta obişnuită şi ai pierdut şirul paharelor de tequilla de după cea de-a doua bere, ar cam fi timpul să te duci acasă. Un necunoscut la tine în pat poate fi periculos, poate fi şi el beat şi nu ştii cum va reacţiona dimineaţa. În plus, când vă încingeţi foarte tare, s-ar putea să uitaţi de protecţie şi nici asta nu e o idee bună în ziua de azi.

Pe aceeaşi temă