Patru copii au fugit de acasă cu o maşină furată. Au fost opriţi de poliţie după 1.000 de km. Unul lăsase familiei un bilet de rămas bun

Patru copii, o fetiţă de 10 ani, două de 13 ani şi un băiat de 14 ani, au fugit de acasă cu o maşină furată şi au reuşit să parcurgă 1.000 de kilometri până ce au fost opriţi de poliţie. Cazul a avut loc în Australia, informează DPA, citează digi24.ro.

Potrivit oamenilor legii, copiii aveau asupra lor undiţe şi bani, iar maşina aparţinea tatălui unuia dintre minori. Aceştia ar fi plnuit din timp fuga de acasă din oraşul Rockhampton, situat în centrul statului Queensland.

Vârsta minimă la care o persoană poate solicita permis de conducere în Queensland este de 17 ani.

Potrivit poliţiei, unul dintre copii lăsase în urmă un bilet de rămas bun adresat familiei sale. Mai mult, minorii nu ar fi plătit pentru carburant la două staţii de benzină la care au oprit pe drum.

Copiii şi maşina în care se aflau au fost localizaţi în Grafton. Poliţiştii au fost nevoiţi să deschidă portierele cu forţa deoarece minorii le blocaseră.

Este posibil ca în acest caz să fie formulate acuzaţii, însă poliţia nu a putut efectua deocamdată interogatorii, acest lucru nefiind permis în absenţa părinţilor copiilor.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu