Patru cadre medicale de la Punctul de Primiri Urgente din Soroca, diagnosticate cu noul COVID-19

Embed:

Patru cadre medicale de la Punctul de Primiri Urgente din Soroca au fost diagnosticate cu noul COVID-19: doi felceri, un doctor şi o infirmieră. Informaţia a fost confirmată de primarul oraşului, Lilia Pilipeţchi. Alţi colegi de serviciu care au intrat în contact cu aceştia sunt investigați pentru a se afla dacă s-au infectat şi ei.

Miercuri, un medic din Cojuşna, Străşeni, a fost testat pozitiv la coronavirus. Femeia este asistentă medicală la un spital din Chișinău. Informaţia ne-a fost confirmată de purtătorul de cuvânt al Ministerului Sănătăţii, Cristina Stratulat. Întrebată despre cei patru doctori de la Spitalul Republican care ar fi fost testaţi pozitiv la un laborator privat, aceasta a spus că rezultatele testelor efectuate de ANSP încă nu sunt gata. Acelaşi lucru l-a afirmat şi noul director interimar al insituţiei, Andrei Uncuţa.

Cristina Stratulat nu ne-a putut spune câţi lucrători medicali au contractat noul virus. Oficial, până acum, Ministerul Sănătăţii a anunţat despre trei angajaţi din sistemul medical diagnosticaţi cu noul COVID-19: doi doctori de pe ambulanţă şi unul din secţia Terapie Intensivă de la Spitalul Republican.loading...

Lasă un comentariu