Patronii localului de unde s-a cumpărat şaorma care ar fi UCIS copilul de 3 ani, AUDIAŢI

Patronii localului de unde s-a cumpărat shaorma care ar fi ucis copilul, audiaţi. Ancheta în cazul copilului de trei ani din Bucureşti care a murit după ce ar fi mâncat shorma continuă la Poliţia Capitalei. În faţa ofiţerilor de la "Omoruri" au ajuns şi reprezentanţii fast-food-ului de unde părinţii băieţelului au cumpărat produsul din care au mâncat şi ei, scrie libertatea.ro.

La sfârşitul săptămânii trecute, doi bucureşteni au depus o sesizare la Parchetul Tribunalului bucureşti în care spuneau că fiul lor, de numai trei ani, a murit după ce a mâncat dintr-o shaorma cumpărată de la un fast-food din Bucureşti. Inclusiv cei doi ar fi avut de suferit pentru că au ajuns în stare gravă la spital.

Dosarul morţii copilului e înregistrat ca moarte suspectă

Înregistrat ca moarte suspectă, dosarul este acum pe mâna ofiţerilor de la „Omorutri” din Poliţia Capitalei. Azi, în faţa anchetatorilor, sunt la audieri şi patronii localului din care s-a cumpărat produsul cu probleme. De altfel, în weekend au fost audiaţi şi părinţii micuţului care şi-a găsit sfârşitul tragic într-un asemenea mod.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu