Patinatorul Scott Croxall a câştigat încă o etapă a Campionatului Mondial de patinaj viteză

Embed:

Scott Croxall a mai câştigat o etapă a Campionatului Mondial de patinaj viteză şi este la un pas de a câştigat titlul. El s-a impus în penultima rundă din acest sezon, care s-a desfăşurat la Belfast, Irlanda de Nord.

Croxall l-a depăşit în finală pe compatriotul său, Dyle Moriarity, iar podiumul a fost completat de fratele mai mare al ocupantului locului secund, Dean Moriarity.

Scott Croxall, fost jucător de hochei, a obţinut a doua sa victorie din carieră într-o etapă a Campionatului Mondial de patinaj viteză.

"Nici măcar nu îmi dau seama ce s-a întâmplat. Am fost rapid de la început şi am reuşit să mă menţin pe primul loc până la finalul cursei. Sunt foarte fericit că am cucerit trofeul. Vreau doar să mai repet performanţa, pentru că e o nebunie", a spus

Competiţia feminină de la Belfast a fost câştigată de canadianca Jacqueline Legere.

La cea de-a treia etapă a competiției masculine au participat 80 de sportivi din 24 de ţări, care s-au întrecut în proba de patinaj viteză pe o distanţă de 406 de metri, în faţa a mii de spectatori.

Ultima etapă a Campionatului Mondial de patinaj viteză va avea loc pe 14 martie, în oraşul Edmonton. Înainte de ultima cursă a sezonului, Scott Croxall este lider în clasamentul general, având cu 530 de puncte mai multe decât ocupantul locului doi, Dean Moriarity.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu