"Paştele pentru fiecare". Deputați PD au împărțit cadouri pentru familii numeroase din Edineț

Embed:

Mai multe familii numeroase din raionul Edineţ au primit daruri, în cadrul campaniei sociale "Paştele pentru fiecare". Reprezentanţii Partidului Democrat din Moldova au împărţit cadouri şi produse pentru masa de sărbătoare. Deputaţii nu au ezitat să de-a o mână de ajutor oamenilor şi la amenajarea unei zone de odihnă în satul Feteşti.

Primele daruri de Paşte au ajuns în familia Cristea din satul Feteşti, raionul Edineţ, unde cresc opt copii. Pentru a face faţă cheltuielilor, tatăl merge periodic la muncă peste hotare.

"Un exemplu serveşte acestă familie cu mulţi copii. Acum cu regret majoritatea au câte unul, doi copii. Aşa că şi atitudinea parlamentarilor şi a oamenilor trebuie să fie deosebită faţă de familiile cu mulţi copii", a menționat deputatul PD Oleg Sîrbu.

Deputaţii au dat o mână de ajutor locuitorilor din Feteşti la amenajarea unei zone de odihnă.

Cu daruri s-au ales şi Tatiana Dobca din satul Târnova. Împreună cu fiica mai mare, creşte un copil minor şi trei nepoţi. Nu are unde câştiga bani şi din acestă cauză îi este foarte greu.

"Aici am pus nişte scaune, priviţi pe ce dormim noi. Trăim din împrumut, cumpărăm de mâncare, iar când avem de unde întoarcem banii."

"Adunăm nuci şi iarna facem miez, pe care îl vindem. Acesta e singurul venit din care trăim. Mergem şi la strâns cartofi în sezon."

Campania socială “Paştele pentru fiecare” a fost lansată în data de 19 aprilie. În cadrul acesteia, deputaţii PDM îşi propun să adune o sumă mare de bani ca să cumpere alimente pentru cât mai multe familii nevoiaşe.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu