Pasiune şi multă dăruire! Cine a câştigat Campionatul Mondial de Tango

Cuplul ruso-argentinian compus din Maksim Gerasimov şi Agustina Piaggio, ambii în vârstă de 28 de ani, s-a impus marţi seară la categoria "Pistă", câştigând astfel proba principală a Campionatului Mondial de tango 2019, care se desfăşoară la Buenos Aires, informează AFP.

"Vorbim în spaniolă, engleză, puţin în rusă, dar limba noastră este tangoul", au declarat într-o înregistrare video cu rol de prezentare Agustina Piaggio şi Maksim Gerasimov, clasaţi pe locul al treilea în finala de anul trecut.

Agustina Piaggio, originară din Ţara de Foc, este de mai mulţi ani dansatoare profesionistă de tango la Moscova, unde l-a cunoscut pe partenerul ei actual, care este la rândul său dansator profesionist.

Campionatul se va încheia miercuri seară cu finala categoriei "Scenă", ce combină elemente de dans, acrobaţie şi teatru.

În competiţia ediţiei din acest an a Campionatului Mondial de tango s-au înscris 744 de cupluri din 36 de ţări, ai căror membri au vârste cuprinse între 18 şi 99 de ani, scrie AGERPRES.RO.

Lasă un comentariu