Pasionaţii de viteză şi-au scos "fiarele" şi şi-au măsurat puterile la Campionatul Naţional de Autoslalom

Embed:

Emoţii intense şi adrenalină la Campionatul Naţional de Autoslalom. Pasionaţii de viteză şi-au scos "fiarele" pe patru roţi şi s-au întrecut pe un traseu cu obstacole. Aceştia au impresionat publicul cu un show de-a dreptul senzaţional

Clubul Naţional de Autosport a dat sâmbătă startul primei etape a Campionatului Naţional de Autoslalom, din cele cinci anunţate. Cei 22 de participanţi au fost repartizaţi în câteva categorii.

"Fiecare pilot îşi pregăteşte maşina pentru categoria în care este inclus. Avem trei categorii. Din primele două fac parte amatori, iar cea de-a treia, denumită "Open", este pentru piloţii profesionişti. Maşinile acestora au capacitatea motorului mai mare", a spus organizatoarea Irina Sîpunova.

La cursă au participat începători, oaspeţi din Ucraina, dar şi femei.

Participanţii şi-au echipat maşinile cum se cuvine.  Piloţii au avut de parcurs trei cercuri pe traseul cu obstacole.

Vizitatorii au simţit şi ei senzaţia de la volan şi au asistat la un show organizat de piloţii de Trike şi Volkicar.

Învingătorul cursei a ieşit Eugen Baranov. Acesta a parcurs traseul în 29,29 de secunde.

Un alt deţinător al locului întâi este Maxim Paşinschii, care a participat pentru prima oară la cursă, în calitate de pilot profesionist.

"A fost formidabil. Mi-a plăcut foarte mult. Aştept următoarea etapă, pentru a încerca un nou traseu", a spus pilotul profesionist Maxim Paşinschii.

Campionatul Naţional de Autoslalom este la a cincea ediţie. Cea de-a doua etapă a campionatului va avea loc în 21 mai. Ultima va fi organizată în octombrie.

Piloţii care participă cu propriul automobil, la o singură etapă, trebuie să plătească 700 de lei. Pentru toate cele cinci etape preţul este însă de aproximativ 3.000 de lei.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu