Pasărea pe limba ei piere SAU cum deputata Adela Răileanu a fost prinsă cu declaraţii contradictorii

Deputata socialistă Adela Răileanu, jurnalistă de profesie, a trecut prin schimbări bruște de viziune în decurs de mai puțin de 24 de ore, în legătură cu cazul de majorare a salariilor deputaților, criticat de legislatorii opoziției.

Răileanu lansa miercuri după-amiază acuzații dure la adresa deputatului PAS Dumitru Alaiba, care dezvăluia că de la 1 ianuarie salariile deputaților au fost majorate cu peste 4 mii de lei, acuzând în acest sens lipsa de transparență, scrie cotidianul.md.

Deputata PSRM l-a acuzat pe Alaiba că ar fi un ”troll” care ”fabrică fake-news pe bandă rulantă”, susținând că ”salariile deputaților nu au fost majorate”.

A doua zi Răileanu scria însă o altă postare, în care admitea că salariile deputaților au fost majorate. Doar că de data aceasta deputata socialistă îl lăuda pe colegul său Vlad Bătrîncea pentru inițiativa de a micșora retribuțiile celor 101 legislatori.

Răileanu nu și-a cerut însă scuze față de Alaiba și nici nu a făcut precizările de rigoare. Ea s-a limitat doar la a șterge vechea postare.

loading...

Lasă un comentariu