Pasagerul care şi-a pierdut viaţa în accidentul de pe strada Alba-Iulia a fost condus pe ultimul drum

Embed:

Pasagerul care şi-a pierdut viaţa în groaznicul accident de pe strada Alba-Iulia din Capitală, a fost condus pe ultimul drum.

Bărbatul în vârstă de 34 de ani, care se afla pe bancheta din faţă în momentul impactului, a fost înmormântat în satul Măcăreşti, raionul Ungheni, localitatea sa de baştină. Sfâșiați de durere, rudele și prietenii au venit să-și ia rămas bun.

Rudele spun că bărbatul a divorţat acum doi ani şi a plecat la muncă peste hotare. În urmă cu patru luni, a revenit în ţară şi lucra în construcţii.

"Tragedie foarte mare pentru noi. El se pregătea să dea jurământul azi şi iată ce jurământ, îl petrecem pe ultimul drum. "

"Ne înţelegeam bine cu el, era băiat bun. A rămas mama şi tatăl lui deja să sufere."

"Ştiu că lucra şi era un băiat foarte bun. Cred că aşa i-a fost, să fie până aici. "

În faţa camerei, rudele şi prietenii au spus că nu ştiu cine este şoferiţa care a provocat accidentul şi că nu au auzit niciodată despre ea. Totuşi, atunci când nu erau filmați, unii dintre apropiaţi au declarat că se tem să vorbească despre relaţia celor doi.

"Cunoșți cine era doamna de la volan ? - Nu. Dar, în general, ştie cineva din rude, prieteni ? Nu."

"-În ce relaţie era cu doamna care era la volan ?

-Nu vă pot spune.

-De ce ?

-Că nu ştiu. Nu am nicio informaţie. Dacă erau în maşină înseamnă că erau cunoscuţi."

Pasagerul din autoturism este singurul care şi-a pierdut viaţa în accident. Alte 25 de persoane au fost rănite, iar nouă dintre acestea rămân în continuare spitalizate.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu