Pasagerii Aeroportului Internaţional Chişinău, întâmpinați cu vin în ajunul Zilei Naționale a Vinului

În ajunul Zilei Naționale a Vinului, călătorii ajunși la Aeroportului Internațional Chișinău vor avea ocazia să descopere Vinul Moldovei, produsul mândriei naționale, de îndată ce intră în țara noastră. Începând cu data de 4 octombrie, toți pasagerii se bucură de o primire în cele mai bune tradiții ale ospitalității moldovenești: vin de calitate și voie bună la standul „Wine of Moldova” special amenajat în zona de sosiri din incinta aeroportului.

Oficiul Național al Viei și Vinului, împreună cu Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, cu suportul partenerului strategic, Proiectul de Competitivitate din Moldova, finanțat de USAID și Guvernul Suediei, alături de compania „Avia Invest”, vor oferi oaspeților de peste hotare sticle promoționale de vin cu logo-urile „Wine of Moldova” și „Ziua Națională a Vinului” alături de mesajul „Bine ați venit în Moldova!”. Vinul îmbuteliat în sticle de 187 ml este produs din „Feteasca Neagră”, un soi de struguri local, autentic prin excelență și reprezentativ pentru Vinul Moldovei.

În ajunul Zilei Naționale a Vinului, promoterii vor distribui oaspeților cele circa 5000 de sticle promoționale cu vin, însoțite de invitația de a participa la cea de-a XVII-a ediție a Zilei Naționale a Vinului, care se va desfășura între 6 și 7 octimbrie în Piața Marii Adunări Naționale.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu