Pasageri, întâmpinaţi cu aplauze. Rudele, îngrijorate din cauza reţinerii avionului din Paris

Embed:

Zeci de cetăţeni moldoveni au aşteptat, ieri, ore în şir în aeroportul "Beauvais-Tille" din Franţa pentru a ajunge acasă. Din cauza unor probleme tehnice, aeronava Paris-Chişinău a decolat cu întârziere. Oamenii au fost întâmpinaţi cu aplauze de rudele lor care îi aşteptau cu sufletul la gură în aeroportul Chişinău.

Aeronava Paris-Chişinău trebuia să decoleze, duminică, la ora 17:30. Zborul a fost însă amânat, de câteva ori, şi a fost reluat aproape după miezul nopţii. Pasagerii au spus că timpul petrecut în aeroport li s-a părut o veşnicie.

Femeia din reportaj îşi aştepta, cu disperare, nepoţii care obişnuiesc să-şi petreacă vacanţa în Moldova: "Au anunţat că va sosi cu şase ore întârziere. A fost foarte straniu. Am sunat şi am aflat că întârzie din motive tehnice. O companie în care n-ar trebui să se întâmple asemenea incidente."

"Nu, din păcate, nu am fost anunţaţiu de administraţie. Nu am primit nici pe telefon nici un mesaj din partea agenţiei. Absolut nimic."

"S-a dat un voucher în care am mâncat gratis în valoare de 20 de euro. Bine, asta ne-a fost toată salvarea, în rest n-am primit nici o scuză"

Cu toate acestea, oamenii s-au bucurat că au ajuns acasă.

"Ştim că am avut întârziere din cauza problemelor tehnice. Dar, am preferat întârzierea decât să se întâmple ceva. Asta a fost mai prost că nu am fost anunţaţi. Am fi preferat să fim anunţaţi şi să nu stăm în aeroport atâtea ore. Dar, asta e. Bine că am ajuns cu bine", a spus o pasageră.

Reprezentanții companiei aeriene, care operează zborul, au spus că au fost nevoiți să înlocuiască avionul. Cu o întârziere de șase ore a decolat și aeronava de pe cursa Chișinău-Paris.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu