Pasagera unui avion, pusă într-o situaţie UMILITOARE. Ce i s-a întâmplat tinerei

O irlandeză de 26 de ani, din Dublin, a reclamat compania Air Canada, după ce ar fi fost pusă într-o situaţie umilitoare într-un avion care efectua o cursă pe ruta Bogota - Toronto.

Femeia tocmai terminase o călătorie în America de Sud şi urma să ajungă acasă, la Dublin, cu escală în Canada. Totuşi, pasagerii au fost obligaţi să aştepte două ore în avion, înainte ca acesta să decoleze, scrie observator.tv.

În perioada respectivă, irlandeza a încercat să meargă de patru ori la toaletă, dar de fiecare dată membrii staff-ului i-au transmis că nu este posibil acest lucru pe motiv că avionul ar putea decola dintr-un moment într-altul.

În cele din urmă, inevitabilul s-a produs, iar femeia a urinat pe ea. Culmea, după incident a şi fost obligată să stea şapte ore în propria urină.

Tânăra a reclamat compania, iar oficialii Air Canada au recunoscut că membrii echipajului nu au avut un comportament potrivit şi ar fi trebuit să-i permită să meargă la toaletă.

Şi-au cerut scuze şi i-au oferit un voucher de 500 de dolari canadieni pentru alte curse efectuate pe rute Air Canada, însă irlandeza s-a declarat nemulţumită.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu