Pasager EXTREM DE FURIOS la Aeroport. Un bărbat a lovit cu mâinele și picioarele în pereți

A creat probleme în punctul de trecere Aeroportul Internațional Chișinău. Polițiștii de frontieră documentează un caz de încălcare a ordinii publice, vinovatul căreia se face un cetățean al Ucrainei care s-a comportat agresiv în momentul nepermiterii sale la bordul unei aeronave. Ba chiar mai mult, acesta era într-o stare de alcoolemie avansată.

După ce reprezentanții companiei i-au interzis accesul la zbor, bărbatul în vârstă de 39 de ani a amenințat cu răfuială fizică și cuvinte necenzurate în adresa reprezentanților companiei și a polițiștilor de frontieră, care au venit să clarifice situația de conflict.

Polițiștii au izolat bărbatul într-o cameră specializată, dar nici acolo acesta nu și-a potolit mânia, astfel, lovindu-se cu mâinele și picioarele de pereți, provocându-și leziuni corporale. 

Polițiștii de frontieră au deschis o cauză penală pe acest caz. Dacă va fi dovedită vinovăția ucraineanului, acesta riscă amendă în mărime de la 4.000 la 14.000 de lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore, sau până la trei ani de închisoare.

 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu