PAS cu DA se victimizează: Sandu şi Năstase se plâng că sunt hărţuiţi în timpul protestelor

Embed:

Liderul PAS, Maia Sandu, şi preşedintele PPDA, Andrei Năstase, se plâng că sunt hărţuiţi de oamenii care participă la contramanifestaţii în timpul acţiunilor stradale organizate de cei doi.

Ei învinuiesc forţele de ordine că nu reacţionează la solicitările lor, fără să ţină cont că au procedat la fel atunci când au ieşit la contraproteste.

Mai mult, chiar dacă anterior au fost violenţi cu poliştii, angajaţii IGP continuă să le asigură securitatea ori de câte ori e nevoie.

La 20 iulie 2017, peste 15 mii de oameni au venit în faţa Parlamentului pentru a susţine sistemul mixt de vot. Atunci, un grup de protestatari ai PAS şi DA, în frunte cu liderii lor, au manifestat împotriva celor adunaţi.

Andrei Năstase a dat buzna pe scena din faţa legislativului şi i-a blocat accesul la microfon unei femei care ţinea un discurs.

CITEŞTE ŞI: Membrii şi susţinătorii Partidului DA AU BLOCAT CIRCULAŢIA în centrul capitalei (VIDEO)

CITEŞTE ŞI: Năstase, HUIDUIT ŞI ALUNGAT de combatanţi, după ce a bruscat o doamnă și a încercat să smulgă microfonul de pe scenă (VIDEO)

Mulţimea l-a huiduit, dar Năstase nu a încetat să se dea în spectacol nici după ce a fost scos de pe scenă.

Atunci când înţeleg că acţiunile pe care le organizează nu-şi ating scopul, manifestanţii lui Năstase îşi descarcă furia pe poliţişti. S-a întâmplat în aprilie 2016, când protestul Partidului Platforma Demnitate şi Adevăr a degenerat în violenţe.

CITEŞTE ŞI: Urmările protestului Partidului Platfoma DA: Patru poliţişti, INTERNAŢI în spital

CITEŞTE ŞI: DEZORDINI ÎN MASĂ ÎN CAPITALĂ provocate de Partidul Platforma DA (VIDEO)

Cei adunaţi au aruncat în forţele de ordine cu bucăţi din pavaj şi ouă. Atunci, patru poliţişti au fost internaţi cu răni grave, iar alţi şapte au avut nevoie de îngrijiri medicale.

La 20 iulie, peste cinci mii de oameni, în frunte cu Ilan Şor, au protestat la sediile PAS şi PPDA nemulţumiţi de intenţia celor două formaţiuni de a închide magazinele sociale.

CITEŞTE ŞI: Proteste la PAS şi PPDA. Sediile celor două partide, protejate de sute de mascaţi echipaţi până în dinţi (FOTO)

Sute de poliţişti au fost mobilizaţi pentru a-i apăra de mulţimea înfuriată.

Se pare că atunci când le convine, Maia Sandu şi Andrei Năstase tratează legea după bunul plac. Când nu este de partea lor, o fac pe victimele.

În ultima perioadă, membrii PAS, ai DA şi ai PLDM au fost huiduiţi în mai multe localităţi.

CITEŞTE ŞI: Formaţiunile PAS, PPDA și PLDM, HUIDUITE la Orhei. Unde s-au ascuns liderii politici

Duminică, peste două mii de oameni cu mături în mâini au protestat pentru că aceştia vor să blocheze proiectele de infrastructură din oraşul lor:

"Marş din oraş! Șobolani! Șobolani! Afară din Orhei și din Moldova! Azi din Orhei, mâine din Moldova!"

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu