Partidul Verde Ecologist din Moldova şi-a anunţat astăzi candidatul. Cine este acesta

Embed:

Se extinde lista celor care vor să ajungă la cârma Primăriei Chişinău. Partidul Verde Ecologist din Moldova şi-a anunţat astăzi candidatul. Victor Strătilă, fost vicepreședinte al Comisiei Naționale de Integritate, suţine că va schimba fața orașului pe care îl vrea verde şi curat.

''Schimbarea sistemului sovietic de administrare actuală a municipiului Chişinău pe un sistem modern, european prin optimizarea structurii Primăriei şi a subdiviziunilor subordonate, optimizarea cheltuielilor de întreţinere a aparatului administrativ al Primăriei'', a spus candidatul la funcţia de primar al Capitalei, Victor Strătilă.

Jurist de profesie, Victor Strătilă a declarat că împreună cu echipa sa va încerca să atragă investiţii pentru dezvoltarea municipiului. Acesta îşi propune să asigure instituţiile de învăţământ cu produse ecologice, să amenajeze parcuri şi piste pentru biciclişti, şi să construiască terenuri de joacă pentru copii.

Până acum, la Consiliul Electoral de Circumscripție din Chişinău s-au înregistrat 12 candidați la funcţia de primar al Capitalei.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu