Partidul Uniunea Salvaţi Basarabia: Demiterea Guvernului Maia Sandu s-a realizat în stil mafiot rusesc

Demiterea Guvernului Maia Sandu s-a realizat în stil mafiot rusesc. De această părere sunt membrii Partidului Uniunea Salvaţi Basarabia, după căderea Executivului de la Chişinău.
"Uniunea Salvați Basarabia condamnă acțiunea comună, premeditată și coordonată a celor de la PSRM și PD, ghidați de Igor Dodon și Federația Rusă de demitere a Guvernului Maia Sandu.
Această acțiune brutală, în urma căreia PSRM și Igor Dodon, rămân de unii singuri la guvernare va abate Republica Moldova de la drumul său european, pune în pericol valabilitatea Acordul de Asociere a Republicii Moldova cu UE și în mod implicit păstrarea regimului de liberă circulație a cetățenilor Republicii Moldova în statele UE.
Demiterea Guvernului Maia Sandu s-a realizat în stil mafiot rusesc, ori, Federația Rusă, care alături de SUA și UE a girat formarea coaliției dintre PSRM și ACUM, premeditat i-a trădat pe ceilalți doi parteneri de dialog și acțiune, preluând controlul absolut asupra Republicii Moldova, demonstrând odată în plus (dacă mai era nevoie) comunității internaționale, caracterul său mincinos în relațiile cu partenerii externi.
Scurta coabitare la guvernare a celor din Blocul ACUM și PSRM, culminată astăzi prin demiterea guvernului comun și trecerea puterii absolute în RM la socialiști, Igor Dodon și Federația Rusă, demonstrează odată în plus că statul Republica Moldova este eșuat, merge către nicăieri, astfel, unica soluție pentru propășirea românilor basarabeni este Unirea cu România.
În acest sens, având la bază durutele învățăminte trase din cei 28 de ani de așa-zisă „statalitate a Republicii Moldova” Uniunea Salvați Basarabia consideră că logica politică axială a opoziției democratice unite din Republica Moldova trebuie să constituie debarcare de la guvernare a pro-moscovitului Igor Dodon și a socialiștilor săi, în vederea realizării Unirii Republicii Moldova cu România", este scris într-un comunicat emis de partidul USB. 
CITEŞTE ŞI: Guvernul Sandu a căzut. 63 de deputaţi au votat pentru moţiunea de cenzură
loading...

Lasă un comentariu