Partidul Şor şi-a făcut publică lista candidaților pe circumscripția națională pentru alegerile parlamentare din februarie 2019

Partidul politic "Şor" şi-a făcut publică lista candidaților pe circumscripția națională pentru alegerile parlamentare din 24 februarie 2019. Cap de listă este chiar primarul de Orhei, Ilan Șor.  Alături de mai mulţi susţinători, Ilan Şor a venit astăzi pentru a depune lista candidaților la Comisia Electorală Centrală.

Printre cele 55 de persoane care aspiră la funcţia de deputat este  liderul formaţiunii, Ilan Şor, primarul din Jora de Mijloc, Marina Tauber, directorul aeroportului internaţional Chişinău, Petru Jardan şi fostul candidat la alegerile locale Chişinău, Reghina Apostolova.

Majoritatea candidaţilor sunt reprezentanţii partidului politic Şor din raioane. Şor a anunţat că îşi va înainta candidatura atât pe lista de partid cât şi pe circumscripţia Orhei.

Totodată, el a precizat că dacă va obţine un fotoliu în Legislativ, atât el cât şi colega sa, Marina Tauber, vor renunţa la funcţia de primar, pe care o deţin, în prezent.  

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu