Partidul Şor s-a lansat, oficial, în campania electorală. Vrea să relanseze colhozurile şi să majoreze salariile

Partidul Şor s-a lansat, oficial, în campania electorală. Președintele formațiunii și-a prezentat prioritățile la un hotel de lux din Capitală, în fața a sute de susținători. Ilan Șor spune că, după modelul de la Orhei, va spori veniturile la buget, iar cu acești bani va relansa colhozurile şi va mări salariile și indemnizațiile.

"Noi în Orhei am demonstrat că timp de trei ani şi jumătate, poţi să măreşti bugetul de trei ori. Acelaşi lucru o să îl facem când vom ajunge la putere. O să dezvoltăm economia satelor noastre. Să nu avem corupţie, aşa cum e la noi la Orhei, vom avea rezultate rapide în tot. O să mărim alocaţiile sociale, pensiile salariile bugetarilor", a menţionat Ilan Şor, preşedinte Partidul Şor.

Între timp, subalternii lui Șor pe linie de partid visează ca șeful lor să devină prim-ministru.

"Felicitări lui Ilan Şor pentru că şi-a asumat soarta a oraşului Orhei şi a întregii ţări. A venit timpul ca în fruntea Guvernului Republicii Moldova, să vină persoane care să fie în slujba cetăţenilor, dar nu invers. A venit timpul ca noi împreună cu dumneavoastră să îl înaintăm pe preşedintele Partidului politic Şor, Ilan Şor, la funcţia de prim-ministru", a precizat Dinu Ţurcanu, şef staff electoral Partidul Şor. 

Unul dintre consilierii lui Ilan Șor, muzicant cu o experiență de 40 de ani, a dedicat o piesă partidului, care, potrivit lui, ar putea deveni și imnul Moldovei.

În circumscripţia naţională, partidul Şor are 51 de candidați. În iunie 2017, Ilan Şor a fost condamnat în primă instanţă la şapte ani şi jumătate de închisoare în dosarul fraudelor bancare. Dosarul e examinat acum de magistraţii Curţii de Apel de la Cahul.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu