Partidul "ȘOR" nu a fost înregistrat în calitate de candidat pe circumscripția națională la alegerile parlamentare din 24 februarie

Embed:

Partidul "ȘOR" nu a fost înregistrat în calitate de candidat pe circumscripția națională la alegerile parlamentare din 24 februarie. Comisia Electorală Centrală a respins dosarul potenţialului concurent electoral, deoarece nu au fost respectate toate procedurile de desemnare a candidaților.

Mai exact, membrii CEC nu au înţeles din actele prezentate cine a desemnat candidaţii pe lista formaţiunii: biroul politic al Partidului "Şor" sau președintele formaţiunii.

Potrivit CEC, eroarea poate fi eliminată, după care formațiunea poate să depună din nou actele pentru a fi înregistrată la scrutin. Partidul "Șor" a inclus pe lista naţională 51 de persoane, în frunte cu președintele Ilan Șor.

Tot astăzi, Mișcarea "Antimafie" a depus actele pentru a fi înregistrată în cursa electorală.

Până în prezent, CEC a înregistrat trei partide politice în calitate de concurenţi electorali pentru alegerile din februarie. Este vorba despre PDM, PSRM, PCRM și blocul binomului PAS-PPDA.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu