Partidul Șor anunță că fracțiunea parlamentară se va plasa în opoziție în noul Parlament

Embed:

Partidul Șor anunță că va fi în opoziție în noul Parlament din Legislatura a X-a. Declarația a fost făcută astăzi de vicepreședintele partidului Șor, Marina Tauber în cadrul unei conferințe de presă.

Partidului ȘOR a anunțat că fracțiunea parlamentară se va plasa în opoziție și va propune propriile inițiative legislative.

"Chiar dacă vom fi deputați în opoziție, vom insista asupra inițiativelor pe care le-am elaborat deja și le vom prezenta ca proiecte prioritare pentru adoptarea lor de Parlament", a declarat Marina Tauber.

Printre inițiativele pe care fracțiunea Partidului ȘOR intenționează să le propună sunt majorarea pensiilor, anularea impozitelor pentru mărfurile și produsele comercializate în Magazinele sociale, dar și stimularea creării colhozurilor.

Totodată, președintele Partidului ȘOR, Ilan Șor, a fost propus de către fracțiunea formațiunii sale la funcția de Președinte al Parlamentului Republicii Moldova. 

"Având în vedere că până acum nu există o claritate cu privire la formarea unei majorități, pentru ca Parlamentul să-și înceapă cât mai repede activitatea sa productivă, propunem ca reprezentantul nostru, președintele partidului, Ilan Șor, să fie ales președinte al Legislativului. Acest lucru va permite să înceapă rapid procesul de elaborare a legilor, dar nu să pierdem timpul cu discuții politice", a precizat Marina Tauber, vicepreședintele partidului Șor.

PUBLIKA.MD amintește că la alegerile parlamentare din 24 februarie Partidul ȘOR a obținut 7 mandate de deputat

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu