Partidul Politic pentru Unirea Moldovei susţine democraţii: Doar PDM merită să conducă ţara

Embed:

Partidul Politic pentru Unirea Moldovei susţine Partidul Democrat la alegerile parlamentare din 30 noiembrie. Într-un comunicat de presă, reprezentanţii formaţiunii menţionează că, în momentul de faţă, doar PDM merită să conducă ţara, deoarece are un program realist, o echipă profesionistă şi lideri puternici.

"Partidul Democrat este formațiune cu oameni tineri, moderni, importanți, cu politicieni cu experiență. Să votezi pentru Partidul Democrat, pentru Marian Lupu consider că, în perspectivă, Republica Moldova se va dezvolta de sine stătător ca un stat indepent, a declarat președintele Partidului Politic pentru Unirea Moldovei, Ghenadie Calaraş.

Formaţiunea mai anunţă că a refuzat să se înscrie în cursa electorală, deoarece nu este suficient de pregătită şi pentru a nu încărca în zadar buletinele de vot.

Moldova Unită a răspuns apelului făcut anterior de liderul PDM, Marian Lupu, care a îndemnat concurenţii electorali cu şanse mici de reuşită să sprijine echipa democraţilor.

Recent, şi veteranii războiului de la Nistru, comunitatea ucrainenilor din Moldova, dar şi socialiştii europeni au anunţat că susţin Partidul Democrat.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu