Partidul Naţional Liberal: Moldova marchează o Independență românească, recapturată geopolitic de Rusia

Embed:

Republica Moldova marchează pe 27 august o Independență românească, recapturată geopolitic de Rusia. De această părere sunt membrii Partidul Naţional Liberal din Moldova.

Declaraţia a fost făcută publică, pe pagina oficială a formaţiunii. Cei de la PNL consideră că încrederea acordată partidelor proeuropene, la alegerile parlamentare din 24 februarie, a fost compromisă. Asta după ce, aceştia s-au aliniat cu un partid pro-rus. În rezultat, promisiunile făcute în timpul campaniei electorale, au fost spulberate.

O demonstrează, spun ei, acţiunile pe care le-au făcut, în cele câteva luni, cei care au ajuns la guvernare. Membrii PNL se referă la demiterile din ultima perioadă și forțare de demisionări, la concursurile organizate pentru a se identifica persoane aparent integre și profesioniste, eligibile funcțiilor părăsite.

PNL susţine că recapturarea instituțiilor statului de către reprezentanții Partidului Socialiștilor, cu sprijinul forțelor proeuropene, duce la instituirea unui stat nedemocratic şi o societate dezbinată și fără viitor civilizat. Toate aceste acţiuni, spun cei de la PNL, duc la faptul că populația este forțată să plece pe alte meleaguri, iar localitățile devin pustiite la propriu și la figurat.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu