Partidul Liberal Reformator l-a sancţionat dur pe Vitalie Marinuţă după ce acesta a scris un mesaj pe o reţea de socializare (FOTO)

Embed:

Fostul ministru al Apărării, Vitalie Marinuța a fost solicitat pentru a da explicaţii privind un mesaj ce l-a post pe o rețea de socializare. În acest sens a fost convocată ședința biroului politic al PLR în cadrul căreia i s-a cerut să-și probeze afirmațiile din postarea respectivă.

"Afirmaţiile în cauză sunt în baza evaluării mele personale pe parcursul a ultimelor 6 luni a activităţii, în special a conducerii partidului. Nu exclud că scuze de rigoare vor parveni atunci când vom avea o discuţie mai amplă în cadrul aşa-numitului Consiliu Naţional Politic, care, cu regret, nu l-am ales la congresul iniţial", a declarat Vitalie Marinuţă.

Vitalie Marinuța a recunoscut că nu deține niciun fel de probe, iar afirmațiile sale sunt "subiective, decise în urma propriilor analize", confirmînd gratuitatea celor spuse.

În cadrul ședinței biroului politic fostul ministru și-a exprimat regretul pentru situația creată și cele întîmplate.

Partidul Liberal Reformator consideră gestul lui Vitalie Marinuța drept încălcare disciplinară gravă prin care se aduc prejudicii imaginii partidului, califică declarațiile sale drept nedemne și calomnioase și constată întreruperea de facto a relației lui Vitalie Marinuța cu partidul care l-a susținut și promovat.

Publika.md aminteşte că Ministrul Apărării, Vitalie Marinuţa a demisionat din funcţie benevolîn urma unui scandal cu privire la sinuciderile din cadrul unor unităţi militare, dar şi ineficienţa unor departamente ale ministerului.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu