Partidul Frontul Salvării Moldovei: Alegerile parlamentare anticipate constituie unica soluție de rezolvare a crizei politice

Partidul "Frontul Salvării Moldovei" crede că Partidul Socialiștilor și Igor Dodon au drept scop destabilizarea sistemului politic din țara noastră în favoarea Federației Ruse.

Într-o postare pe Facebook, membrii partidului "Frontul Salvării Moldovei" au scris că "alegerile parlamentare anticipate constituie unica soluție de rezolvare a crizei politice și de revenire la normalitate a instituțiilor statului".

"În lumina ultimelor evenimente din R.Moldova constatăm cu îngrijorare că în ciuda existenței unei hotărîri irevocabile a Curții Constituționale, a fost efectuată o tentativă de legiferare a unui grup criminal organizat, Partidul Socialistilor si Igor Dodon, finanțați din surse obscure, care au drept scop destabilizarea sistemului politic în favoarea Federației Ruse.

În ciuda faptului apariției în spațiul public a informațiilor si probelor video care concret il acuză pe Igor Dodon de trădare de patrie, Maia Sandu si Andrei Nastase continuă să facă jocul Moscovei dublînd împreună cu Socialiștii puterea și instituțiile statului.

În situația de criză politică majoră și riscurilor declanșarii unor confruntări în forță Partidul Frontul Salvării consideră că alegerile parlamentare anticipate constituie unica soluție de rezolvare a crizei politice și de revenire la normalitate a instituțiilor statului.

Deasemenea cerem organelor abilitate să verifice foarte minuțios sursele de finanțare ale partidelor politice pentru a crea condiții egale de participare în scrutinul parlamentar din septembrie a tuturor participanților", a scris pe Facebook Partidul Frontul Salvării Moldovei.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu