Partidul Democrat devine tot mai mare: 80 de persoane din Criuleni s-au alăturat echipei PDM

Embed:
Moldova va continua să se dezvolte, dacă Partidul Democrat o să câştige alegerile. Asigurarea a fost dată de unul dintre vicepreşedinţii formaţiunii, Andrian Candu. Şeful Legislativului a vorbit în faţa membrilor PDM din Criuleni, în cadrul reuniunii organizaţiei teritoriale. Oficialul a trecut în revistă succesele actualei guvernări și a menționat că doar în echipă pot fi obţinute rezultate bune. 

"Vrem ca Partidul Democrat sa fie acel partid, acea echipă unde să se regăsească și cel care vrea unirea cu România, și cel care vrea în UE, și cel ce vrea să trăiască bine cu Federația Rusă. Că-i moldovean, că-i român, că-i găgăuz, că e rus, că e ucrainean, TOȚI se pot găsi în echipa PDM. Și știți de ce? Deoarece Partidul Democrat, deoarece echipa PDM are realizări frumoase și știe să lucreze în echipă!", a declarat Andrian Candu.

În cadrul evenimentului, 80 de noi membri au fost primiţi în familia PDM. Aceştia spun că sunt mândri de realizările formaţiunii de guvernare și speră să contribuie la reformarea ţării:

"Acest partid merită să fie susținut și fiind susținătoare atâția ani am decis să mă alătur acestui partid și mă mândresc că au realizări foarte frumoase".

"Am ales să fiu în Partidul Democrat, în această mare echipă, pentru că într-adevăr se fac lucruri frumoase, lucruri bune, lucruri pentru oameni".

"Este un partid foarte puternic, onest, harnic și își îndeplinește toate promisiunile".

Membrii PDM au fost îndemnați să-și unească forțele și să contribuie la dezvoltarea țării. 

"Mergem pe o cale dreaptă de dezvoltare a Republicii Moldova, asta înseamnă că suntem cei care nu numai vorbim, dar și facem", a precizat Valentina Rotaru, deputat PDM.

Organizația teritorială a Partidului Democrat din raionul Criuleni numără peste 800 de membri.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu