"Partidul "DA" nu va ceda nimic pentru Maia Sandu, iar Năstase nu se va retrage din cursa electorală"

Embed:

Partidul "DA" nu va ceda nimic pentru Maia Sandu. Liderul Mişcării Populare Antimafie, Sergiu Mocanu, susţine că Năstase nu se va retrage niciodată din cursa electorală în favoarea candidatului PAS.

Totodată, Mocanu consideră că ar fi o mare prostie ca Maia Sandu să cedeze în favoarea finului de cununie al mafiotului Victor Ţopa. Declaraţiile au fost făcute în cadrul unei emisiuni online. 

"Ar fi o prostie şi mai mare, că despre atsa vă vorbeam, dacă Năntoi reuşeşte să o convingă pe Maia Sandu să plece din campania electorală în favoarea lui Năstase. Nimeni nici nu a avut în vedere vreodată că Năstase s-ar putea retrage în favoarea Maiei Sandu. Că nu pentru asta a băgat Platon bani, nu pentu asta s-a  investit în omul ăsta atâta", a precizat Mocanu.

Nu este pentru prima dată când Sergiu Mocanu vorbeşte despre legătura dintre raiderul numărul unu în CSI şi partidul "DA", al mafioţilor fugari Victor şi Viorel Ţopa. Recent, în aceeaşi emisiune online, Mocanu a declarat că Veaceslav Platon sponsorizează partidul "DA", pe liderul acestuia, Andrei Năstase, dar şi postul de televiziune Jurnal TV.

Mocanu a mai spus că Platon a fost cel care a finanţat şi manifestaţiile violente din faţa Parlamentului din luna ianuarie a acestui an.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu