Partidul Comuniştilor, acuzat de dezinformare

Embed:

Indignaţi la culme pentru că s-au regăsit în lista celor care ar fi declarat nesupunere civică faţă de guvernare. Este vorba despre locuitorii satului Rudi, raionul Soroca. Oamenii susţin că habar nu au de unde s-au luat semnăturile lor pe declaraţia comuniştilor în care se spune că peste 300 de sate boicotează actuala putere. Ei spun că declaraţia a apărut peste noapte şi că au aflat despre ea din presa procomunistă. Primarul oraşului Soroca, Elena Bodnarenco, nu a fost de găsit pentru a comenta situaţia, iar deputaţii comunişti refuză să vorbească despre acest caz.

Locuitorii satului spun că declaraţia a apărut după vizita în localitate a comunistei Elena Bondarenco, primarul oraşului Soroca.

Primarul şi consilierii locali neagă existenţa unei asemenea declaraţii. "Despre o astfel de declaraţie nici dintr-o parte nici din alta nu am auzit, nimeni nu a fost cu aşa ceva la mine. Eu aş vrea ca oamenii să fie calmi", a menţionat primarul satului Rudi, Zinaida Raneta.

Reprezentanţii PCRM au refuzat să ofere comentarii asupra acestui caz. Potrivit comuniştilor, peste 300 de localităţi ar fi declarat nesupunere faţă de actuala guvernare.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu