Partidele care vor să se implice în campania pentru referendumul de revocare a primarului Chirtoacă pot depunele actele pentru înregistrare

Embed:

Partidele care vor să se implice în campania pentru referendumul de revocare a primarului Dorin Chirtoacă pot să depună de astăzi actele pentru a fi înregistrate în cursă. Dosarele vor fi recepționate de membrii Consiliului electoral al Circumscripţiei municipale numărul 1 din Chișinău până în data de 22 octombrie.     

Unterior, formaţiunile vor putea face agitație pentru a-i îndemna pe cetățeni să voteze pro sau contra demiterii lui Dorin Chirtoacă. Campania electorală se va încheia în data de 17 noiembrie, cu două zile înainte de referendum.

Potrivit informațiilor oferite de Ministerul Justiției, la plebiscit au dreptul să participe 45 de formațiuni politice. Partidul Democrat din Moldova, Partidul Liberal Democrat și Partidul Național Liberal au declarat că nu vor lua parte la referendum.

În același timp, Partidul Liberal, Partidul Acțiune și Solidaritate, dar şi Unitatea Naţională au declarat că vor boicota plebiscitul. PPEM și Partidul Demnitate și Adevăr i-au îndemnat pe simpatizanți să decidă singuri dacă vor participa la referendum.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu