Partidă nebună în Cupa Franței la fotbal. FC Toulouse a învins-o la penalty-uri pe Reims

Embed:
Partidă nebună în Cupa Franței la fotbal. FC Toulouse s-a calificat în optimile de finală ale competiției, după ce a câștigat pe teren propriu meciul cu Stade de Reims în seria penalty-urilor de departajare.

În prima repriză s-a înscris un singur gol. Echipa din Sudul Franței a deschis scorul în minutul 44 prin atacantul belgian Aaron Leya. După pauză cele două echipe s-au dezlănţuit și au înscris de 5 ori.

Oaspeții au fost conduși în câteva rânduri, dar au egalat de fiecare dată.Prima oară prin Boulaye Dia, imediat după reluare. La mijlocul reprizei secunde spaniolul Manu Alonso Garcia a dus-o din nou în avantaj pe Toulouse, dar Remi Oudin a egalat din nou după nici 10 minute. Leya a marcat pentru 3-2 în minutul 82, dar Chavalerin au marcat şi ei în ultimele 10 minute ale primelor 90, aşa că s-a intrat în prelungiri. Reims a intrat în avantaj grație golului înscris de Cafaro, iar Max Gradel a restabilit din nou egalitatea. La executarea loviturilor de departajare scorul a fost de 4-3 pentru Toulouse. Lovitura decisivă a fost ratată de Mathieu Cafaro.

O altă echipă eliminată din Cupa Franței este AS Monaco. Băieții lui Thierry Henry au fost învinși pe teren propriu de Metz cu scorul de 1-3. Golurile oaspețilotr au fost marcate de Gauthier Hein, Marvin Gakpa și Ibrahima Niane. Columbianul Radamel Falcao a înscris singurul gol al monegascilor.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu