PARTIDĂ DRAMATICĂ LA ZAGREB. Croaţia a învins Spania, scor 3-2

Embed:

Meci dramatic în Liga Naţiunilor. Naţionala Croaţiei a bătut cu 3-2 Spania într-o partidă din cadrul grupei a patra din Liga A. Toate golurile confruntării de la Zagreb au fost înscrise în repriza a doua. Croaţii au deschis scorul în minutul 54 prin Andrej Kramaric.

"Furia Roja" a restabilit egalitatea în doar două minute prin golul înscris de Dani Ceballos. Vicecampioana mondială a preluat din nou conducerea pe tabelă în minutul 69. Tin Jedvaj a trimis mingea în poartă după o centrare perfectă a lui Luka Modric.

Spania a egalat din nou în minutul 78 din penalty. Sergio Ramos a transformat fără emoţii lovitura de la 11 metri. Acelaşi Tin Jedvaj a înscris golul victoriei pentru croaţi în prelungiri.

Tot în Liga A, dar în grupa a doua, selecționata Belgiei a învins la Bruxelles reprezentativa Islandei, scorul 2-0. Ambele goluri ale gazdelor au fost marcate de Michi Batshuayi.

La Atena, Grecia a dispus de Finlanda cu 1-0 într-o confruntare din cadrul grupei a doua a Ligii C.

Singurul gol al partidei a fost marcat în minutul 25, atunci când Albin Granlund a deviat balonul în propria poartă. Chiar dacă au pierdut acest meci, finlandezii rămân pe primul loc în grupă care le permite promovarea într-o altă ligă.

Tot în aceeaşi grupă, Ungaria a dispus de Estonia cu scorul de 2-0.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu