Partida dintre Feyenoord Rotterdam şi FC Herenveen, întreruptă din cauza suporterilor echipei-gazdă

Embed:
Partida dintre Feyenoord Rotterdam şi FC Herenveen din etapa a 28-a din primei divizii olandeze de fotbal a fost întreruptă în prima repriză din cauza suporterilor echipei-gazdă. Chiar dacă peluza în care fanii formaţiei din Rotterdam își aveau, de obicei, ”cuibul” a fost închisă, aceştia au dat dovadă de ingeniozitate. Olandezii au aruncat torţe pe teren chiar și din afara stadionului.

Partida jucată pe stadionul De Kuip s-a încheiat cu victoria concludentă a lui Feyenoord, scor 3-0. Nicolai Jorgensen, Steven Berghuis şi Tonny Vilhena au fost autorii golurilor.

Într-un alt meci din aceeaşi etapă, liderul clasamentului PSV Eindhoven, s-a distrat pe teren propriu cu PEC Zvolle, scor 4-0. Luuk de Jong a înscris de două ori, alte Steven Bergwijn şi Donyell Malen câte o dată.

În minutul 38 al primei reprize, Pablo Rosario, mijlocaşul echipei-gazdă, a fost aproape să-l doboare pe antrenorul său, Marco van Bommel.

Grație acestei victorii PSV Eindhoven a revenit pe prima treaptă a clasamentului, având cu două puncte mai mult decât singura contracandidată la titlu, Ajax Amsterdam.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu