Participanţii cursei internaţionale de ciclism Chişinău-Iaşi au fost premiaţi (VIDEO)

Embed:

Astăzi, la Chişinău, au fost premiaţi participanţii cursei internaţională de ciclism Chişinău-Iaşi, care a adunat în jur de 80 de cicilişti din Moldova şi România.  

Vadim Croitoru a devenit câştigătorul cursei internaţionale de ciclism Chişinău - Iaşi. Acesta a primit 300 de lei româneşti din partea Ministerului Tineretului şi Sportului din România.

"Înapoi cel mai greu a fost la Străşeni, iar la Iaşi nu m-am aşteptat să înving. Întâmplător am ajuns printre primii şi am obţinut victoria", a spus învingătorul cursei, Vadim Croitoru.

Cursa a fost cea mai dificilă pentru oficiali.

"Au fost două zile cât o viaţă. Personal am parcurs vreo 15 kilometri şi mi-am dat seama că e o mare deosebire între a fi boxer şi o cursă ciclistică", a declarat ministrul în exerciţiu al  Tineretului şi Sportului, Octavian Ţîcu.

În total la cursa internaţională au participat 80 de sportivi, dar şi amatori. Printre aceştia au fost şi două fete.

"Pentru mine este ceva normal. Nu pentru prima dată particip la o cursă cu băieţii", a spus ciclista Elena Morogai. 

"În timpul cursei am căzut, dar în rest ca prima dată a fost bine. De la început mi-a fost frică, dar până la urmă a fost totul normal. După ce am căzut am primit îngrijiri medicale în ambulanţă, iar mai târziu am continuat cursă", a declarat ciclista Elena Gaidabura.

Bugetul total al competiţiei constituie 60.000 de lei, bani care au fost alocaţi de Ministerul moldovean Tineretului şi Sportului şi de Consiliul Europei.

 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu