Participantele Miss Divizia Naţională au jucat fotbal împotriva fanilor echipei Zimbru

Embed:

De la modă, la fotbal! Participantele unui concurs de frumuseţe printre suporteriţe au ieşit pe teren în faţa celor mai înflăcăraţi amatori ai fotbalului din Moldova - fanii echipei Zimbru, pe care i-au învins fără mari emoţii.

Participantele concursului Miss Divizia Naţională au demonstrat că pot nu doar să pozeze pe stadioane, dar să joace şi fotbal. Fetele au disputat un amical cu fanii echipei Zimbru şi au reuşit să marcheze goluri la fel de frumoase ca în Campionatul Moldovei.

"Pe lângă faptul că participăm la concursul de frumuseţe legate de fotbal mai şi jucăm fotbal. Astăzi am bătut băieţii", a declarat jucătoarea Marina.

"E sărbătoare lor. Noi ne-am înţeles de fapt. Jucăm la egal şi după asta jucăm la penaltiuri. Şi la penaltiuri, din păcate, am pierdut", a spus Alexandru, fan Zimbru.

După 10-10 în timpul regulamentar, fetele i-au învins pe băieţi la penaltiuri cu 2-1. Meciul a avut şi un arbitru de lux. Central a fost nimeni altul decât directorul executiv de la Rapid Ghidighici - Eugen Grădinaru.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu