Partenera lui Iron Man, acuzată că ar fi accidentat un bătrân și a fugit

Actriţa Gwyneth Paltrow a fost acuzată într-un nou proces, marţi, că i-a provocat unui bărbat răni la coaste şi o contuzie după ce a intrat în el pe pârtia de schi din Utah, în 2016, scrie digi24.ro.

Terry Sanderson, în vârstă de 72 de ani, a spus în timpul conferinţei de presă, la Salt Lake City, că a auzit un "ţipăt isteric" când a fost lovit în spate pe pârtia de începători din staţiunea montană Deer Valley, pe 26 februarie 2016. El îşi aminteşte că a fost aruncat înainte şi s-a dezechilibrat înainte de a-şi pierde cunoştinţa. O cunoştinţă care a fost martor la incident a afirmat că Paltrow l-a lovit în spate.  

Paltrow a negat învinuirile prin purtătoarea sa de cuvânt Heather Wilson, care a afirmat într-o declaraţie: "Acest proces este nefondat şi credem că se va face dreptate". 

Sanderson a pretins că actriţa în vârstă de 46 de ani l-a lăsat rănit pe munte şi nu a cerut ajutor. Instructorul de schi care era împreună cu Paltrow şi familia şi prietenii ei a depus o mărturie în care susţine că nu actriţa a fost de vină. 

Acuzatorul a spus că a avut nevoie de aproape trei ani pentru a depune plângere din cauză că a avut probleme cu picioarele, cu avocaţii anteriori şi nu a putut funcţiona corect din cauza contuziei. 

Bărbatul cere despăgubiri de 3,1 milioane de dolari şi a negat că a dat-o în judecată pe Paltrow pentru că este celelbră şi bogată. El a catalogat drept nepoliticos gestul actriţei de a nu îşi cere scuze faţă de ce s-a întâmplat. 

 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu