Paris Saint-Germain a obţinut a şasea victorie consecutivă în Campionatul Franţei

Embed:

Paris Saint-Germain a ajuns la a şasea victorie consecutivă în Campionatul Franţei, după ce a învins formaţia Caen cu 4-2. Într-un alt meci Olimpique Lyon a învins echipa Saint-Ettiene cu scorul de 2-0.

La trei zile după ce a fost eliminată surprinzător din Cupa Ligii, liderul Campionatul Franţei, Paris Saint-Germain a câştigat pe teren propriu în faţa formaţiei Caen, scor 4-2.

Caen a început bine meciul de pe Parc des Princes şi a deschis scorul prin Heurtaux, în minutul 12, dar gazdele au egalat după un penalty transformat de Nene şi în urma căruia Nivet a fost eliminat.

Cu un om în plus, parizienii au trecut în avantaj după pauză, când Menez a marcat un gol controversat, înainte ca Nene să reuşească dubla, tot dintr-o lovitură de pedeapsă, cu un sfert de oră înainte de final. Oaspeţii au redus din diferenţă prin Jerry Vandam, dar argentinianul Pastore a înlăturat orice emoţie când a înscris în minutul 88, stabilind scorul final.

Într-un alt meci Lyon a învins formaţia Saint-Ettiene, pentru a doua oară în doar trei zile. Lyon a câştigat cu 2-0, prin două goluri marcate în ultimele zece minute de Briand şi Gourcuff, dublând astfel victoria din Cupa Ligii de la mijlocul săptămânii.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu