Părinții unei fetițe de 10 luni riscă închisoare pe viață pentru că au lăsat-o să moară de foame

Părinții unei fetițe de 10 luni din Michigan, care a murit de malnutriție și dezhidratare, sunt acuzați de crimă cu premeditare și abuzarea copiilor cu circumstanțe agravante, relatează The New York Timespotrivit hotnews.ro.
 
Seth Welch și Tatiana Fusari, amândoi în vârstă de 27 de ani, au fost puși sub acuzare, după moartea fetiței, Mary. Șeful poliției locale a precizat că Welch a sunat la 911 săptămâna trecută, copilul fiind găsit fără suflare în casă. 

Copilul avea semne vizibile de malnutriție, ochii înfundați și obrajii trași, neprezentând puls. Decesul a fost declarat pe loc, iar autopsia a confirmat malnurtiția ca fiind cauza morții. 

Părinții au recunoscut că Mary era slăbită, sub greutatea normală de cel puțin o lună, însă nu au apelat la ajutorul medicilor din motive religioase și de teamă că Protecția copilului va fi sesizată. 

Cei doi au fost reținuți și nu s-au înregistrat avocați care să-i reprezinte în fața instanței. 

Welch și Fusari mai au doi copii, de 2 și 4 ani, Protecția Copilului înaintând deja un raport privind neglijența parentală în cazul acestora. 

Welch a criticat de mai multe ori, pe Facebook, Serviciile de Protecție a Copilului, manifestându-și lipsa de încredere față de medici și diverse credințe religioase. Într-unul dintre videourile publicate, el vorbește despre refuzul de a-și vaccina copiii. Cei doi riscă închisoare pe viață, fără posibilitatea eliberării condiționate. 
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu