Părinții care și-au lăsat bebelușul să moară de malnutriție și deshidratare, riscă ÎNCHISOARE PE VIAȚĂ

Embed:

Caz şocant în statul american Michigan. Doi părinţi riscă închisoare pe viaţă pentru că nu şi-au dus fetiţa la spital din motive religioase şi au lăsat-o să moară de malnutriție și deshidratare. Seth Welch și Tatiana Fusari, ambii în vârstă de 27 de ani, au fost şocaţi atunci când au aflat ce sentinţă ar putea primi.

"Sunteţi acuzaţi de abuz asupra unui copil, aţi provocat intenţionat sau nu daune fizice unui copil. Această infracţiune poate fi pedepsită cu închisoare pentru tot restul vieţii."

Soţii spun că de mai bine de o lună, fetiţa lor de aproape un an a refuzat să mănânce şi să bea. Prin urmare, Mary a început să piardă din greutate, dar nici asta nu i-a convins să o ducă la medic. Cei doi spun că nu s-au adresat la spital din motive religioase, dar și pentru că se temeau că serviciile sociale le vor lua copilul. Ei au chemat o ambulanţă doar atunci când au văzut că micuţa este inconştientă.

Din nefericire, doctorii nu au putut decât să constate decesul, iar autopsia a arătat că bebelușul a murit din cauza neglijenței părinților. Welch și Fusari mai au doi copii, în vârstă de doi şi, respectiv, patru ani.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu