Părinţii adolescenţilor împuşcaţi la Durleşti caută adevărul cu ajutorul clarvăzătorilor din Rusia

Embed:

Părinţii celor doi adolescenţi, Olga şi Ilie, asasinaţi la Durleşti, în apropiere de mănăstirea din localitate, la începutul lunii aprilie a acestui an, s-au adresat pentru ajutor clarvăzătorilor din capitala Rusiei, scrie Adevărul.

Potrivit publicaţiei, părinţii îndureraţi au apelat la protagoniştii unui show TV de la Moscova. Aceştia au cercetat deja locul tragediei la Durleşti, dar şi pe cel al unei crime similare la Ialoveni, unde, în septembrie 2009, a fost ucis alt cuplu. Informaţia a fost confirmată de poliţiştii şi procurorii care anchetează crima, dar şi de câţiva profesori din şcoala de la Durleşti, unde învăţau Olga şi Ilie.

Potrivit unor profesori de la Liceul "Hyperion", clarvăzătorii au oferit detalii despre cum arată criminalul şi au prezis că va fi prins de oamenii legii la o nouă încercare de a comite o crimă asemănătoare.

Aceştia au anunţat că vor da publicităţii concluziile în august, la o emisiune TV foarte populară în Rusia.

Poliţişti de la Comisariatul sectorului Buiucani, care participă la investigarea cazului de la Durleşti, au declarat, pentru Adevărul, că în cazurile pe care le-au anchetat până acum, prezicătorii pe care îi cunosc nu au oferit informaţii noi.

Menţionăm că săptămâna trecută, suspectul în cazul dublei crime de la Ialoveni a fost transferat la Spitalul de psihiatrie. Bărbatul are 30 de ani, este din Chişinău şi a fost reţinut pe 18 aprilie. El este bănuit de asasinarea prin împuşcare a unui bărbat de 31 de ani şi a iubitei acestuia, în vârstă de 18 ani. La 10 septembrie 2010, cei doi au fost depistaţi împuşcaţi lângă o maşină abandonată în câmp, în apropiere de Ialoveni.

Anchetatorii nu exclud faptul că suspectul din acest caz ar putea fi implicat şi în dublul asasinat de la Durleşti. Cei doi tineri, Olga şi Ilie, au fost găsiţi împuşcaţi într-un automobil, abandonat în apropiere de biserica "Sfântul Andrei" din localitate.

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu