PĂRINŢI CU INIMĂ DE FIER: Şi-au ţinut copilul într-o cușcă pentru pisici, apoi l-au ucis

Un băiețel de cinci ani a fost ţinut într-o cușcă pentru pisici chiar de proprii părinţi. Despre aceasta a anunţat o instanță din Singapore, care a prezentat fotografii. 

Părinţii copilului, ambii în vârstă de 27 de ani, sunt acuzați că au turnat apă clocotită peste fiul lor, la domiciliul lor din sudul orașului-stat. În prima zi a procesului în care cei doi sunt judecați pentru crimă, anchetatorii au spus cum băiețelul a fost ținut luni de zile în cușca pentru pisici și torturat cu lingura fierbinte, după care a fost ucis, potrivit straitstimes.com, citează digi24.ro.

În urma examenului medico-legal, s-a stabilit că băiețelul a murit din cauza loviturile primite în cap și a arsurilor provocate de apa fierbinte.

În fața instanței, mama băiatului s-a apărat spunând că nu a intenționat să-și omoare copilul, însă fiind obraznic a vrut să-i dea o lecţie de viaţă. 

Imagini cu rănile cumplite suferite de băiat au fost arătate în timpul procesului. Potrivit criminaliștilor, copilul ar fi fost supus unor chinuri teribile în ultimele luni de viață. Părinții, însă, spun că nu se consideră vinovați de crimă.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu